Лебединський ЦНАП долучився до прийому добровольців у «Гвардію наступу»

Лебединський центр надання адміністративних послуг долучився до набору добровольців у штурмові бригади «Гвардії наступу».

У рамках цієї кампанії набиратимуть добровольців до восьми підрозділів, які формують Національна Гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба.

Днями керівництво області та громади проінспектувало організацію робочого процесу у лебединському ЦНАПі. Тут для фахівців облаштовані окремі робочі місця, де охочі можуть отримати необхідну консультацію та подати заявку на вступ до штурмових бригад за обраним напрямком.

Заступник голови Сумської ОВА В’ячеслав ПЕЧЕНЕНКО, який разом із виконуючою обов’язки міського голови Світланою ГОРОШКО перевірив як реалізовується проєкт «Гвардія наступу» у нашій громаді, зазначив: «У Лебединському ЦНАП створено всі необхідні умови, щоб жителі Лебединської та сусідніх громад мали можливість комфортно записатися до однієї із 8 штурмових бригад, які передбачені кампанією рекрутингу «Гвардія наступу».

Також, поспілкувавшись із місцевими жителями В’ячеслав Петрович відмітив високу вмотивованість добровольців зробити власний внесок у Перемогу, захистити майбутнє своїх дітей, відновити справедливість.

Зазначимо, що доєднатися до «Гвардії наступу» у Лебединській громаді можна у зручному форматі, подавши анкету через Центр надання адміністративних послуг, за адресою: м. Лебедин, вул. Т. Шевченка, 26, щоденно – з понеділка по неділю з 8:00 до 16:00.

З детальнішою інформацією щодо вищевказаної кампанії також можна ознайомитися на офіційному сайті Лебединської міської ради або за посиланням https://lebedynrada.gov.ua/2023/03/13/у-лебединській-громаді-триває-набір-д/.

Поділитися