Представники Лебединської громади взяли участь у обласному конкурсі читців, присвяченому пам’яті Тараса Шевченка

З 6 лютого до 9 березня 2023 року проходив обласний вiдбiрковий конкурс читцiв, присвячений пам’ятi Тараса Григоровича Шевченка, який щороку на Сумщині відбувається за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації. Переможці міського конкурсу читців, що проходив у Лебединській міській територіальній громаді також взяли у ньому участь.

Серед переможців обласного конкурсу у категорії віком «ВІД 16 ДО 22 РОКІВ» ІІ місце зайняв АРТЕМІЙ ФЕСЕНКО – учасник творчої студії «Світ поезії» комунального закладу Сумської обласної ради «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» (керівник – Людмила Шамрай).

Також відзнаку за виконання АВТОРСЬКОГО ТВОРУ отримала НАТАЛІЯ КОРОТИЧ – учасниця клубу за інтересами «Скарбниця народної творчості» Михайлівської сільської бібліотеки-філії Комунального закладу «Лебединська центральна міська бібліотека» (керівник – Тетяна Парфило).

Вітаємо учасників з досягненнями та бажаємо творчих та особистісних злетів і перемог, успіху, наснаги і реалізації усіх задумів.

Поділитися