Шановне жіноцтво Лебединщини!

Сьогодні, 8 березня, в усьому світі святкують Міжнародний день боротьби за права жінок. Тож дозвольте привітати вас, шановні жінки Лебединської міської територіальної громади з цим святом!

День 8 березня – це про боротьбу. В умовах сьогодення – це про жінок, які не згодні бути жертвами, які не миряться з несправедливістю, які не стоятимуть осторонь лиха. Цей день – про силу, відважність, сміливість.

Цей день – заслужено про українок. Про жінок, які боролися, борються і боротимуться.

Із дня повномасштабного вторгнення рф українки показали фантастичні вчинки опору, допомоги, згуртованості. Цілий світ побачив, що жінки в Україні можуть захищатися, вміють рятувати і разом з чоловіками розділяють виклики воєнного часу.

8 Березня – це день, який нагадує кожному з нас, наскільки важливі жінки від першої й до останньої миті нашого життя, з їх помірністю, материнською любов’ю і мудрістю. Дякую вам всім за наповнення цього світу світлом і радістю. Завжди залишайтеся такими ж наполегливими та сміливими, ніжними та щирими! Ви приклад для наслідування усім сильним чоловікам, чия рішучість тане під променистим світлом ваших очей.

Бажаю вам великого жіночого щастя, миру та найшвидшої Перемоги!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися