У Лебедині відбулася зустріч з родинами військових

У Лебедині відбулася зустріч з родинами військових та безпосередньо з військовими, які з 2014 року і до сьогодні захищають нашу державу від ворога, не шкодуючи власного життя і здоров’я.

Участь у заході взяли: виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО, заступник міського голови Олена КІРЄЄВА, начальник ІІ відділу Сумського РТЦК та СП, підполковник Ігор ЯЧМЕНЬОВ, депутат Лебединської міської ради Іван МИНЮК, помічник депутата Сумської обласної ради Віталія КАЛІНІЧЕНКА Микола ПРИХОДЬКО, представники місцевої системи охорони здоров’я, відділення поліції та Управління праці і соціального захисту населення.

Ініціаторами проведення зустрічі виступили активістки громадської організації жіночий клуб «Горлиця» та «Горлиця 2».

Представники міської влади поспілкувалися з родинами захисників, заслухали усі хвилюючі запитання та надали роз’яснення, зокрема, щодо соціальної та медичної підтримки та ін. Частину питань вдалося вирішити на місці, решту звернень взято під контроль керівництва громади для подальшого їх вирішення.

Крім цього, присутні отримали контакти служб, які за потреби зможуть проконсультувати чи допомогти у вирішенні тих, чи інших питань.

Під час зустрічі родинам військових вручили продуктові набори, а присутнім військовим надали спонсорську допомогу від депутата обласної ради Віталія КАЛІНІЧЕНКА. Подарунки сім’ям захисників також надала і одна з місцевих релігійних організацій.

«Дякую за вашу відданість і громадянську позицію, а вашим рідним за те, що захищають нас і нашу державу від ворога на передовій. Ми, в свою чергу, в тилу разом зробимо все можливе, щоб кожна родина військовослужбовців відчувала себе захищеною», – підсумувала Світлана ГОРОШКО.

Поділитися