Робота адміністративної комісії

У приміщенні Лебединської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Олени КІРЄЄВОЇ. На розгляд членів комісії було винесено 6 протоколів про адміністративні правопорушення.

Першочергово комісія розглянула 2 протоколи, складені за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, а саме – продаж алкоголю у невизначений для цього час. Розглянувши усі деталі складених протоколів та зваживши на присутність/відсутність порушника на засіданні комісії, члени комісії прийняли відповідні рішення, які передбачені чинним законодавством по кожному протоколу окремо.

Наступним члени комісії розглянули 4 протоколи, які були складені відповідно до частини 1 статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Розглянувши усі справи, члени комісії одоноголосно прийняли рішення про притягнення порушників до відповідальності шляхом стягнення штрафу, розмір якого визначено законодавством (від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів).

Поділитися