Представництво Лебединської громади на столичному форумі «Сильні як земля: наближаємо перемогу»

Виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО представила Лебединську громаду на форумі «Сильні як земля: наближаємо перемогу», який днями відбувся у Києві.

Форум організували Мережа захисту національних інтересів «АНТС», з якою Лебединська громада підписала Меморандум про співпрацю.

У заході взяли участь посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі та заступник глави місії посольства США Девід Геренбек. Також в режимі реального часу перед учасниками Форуму виступили експерти з країн Євросоюзу, Японії та України.

Основною темою заходу було обговорення відбудови України на національному та міжнародному рівнях, налагодження сталого та ефективного партнерства з інвесторами.

Промовці наголосили, що відновлення України, її інфраструктури, особливо громад, які найбільше постраждали від повномасштабного вторгнення, можливе за умови впровадження реформ, подолання корупції, запровадження прозорого механізму врядування на всіх рівнях, підтримки приватного сектора та бізнесу.

Під час Форуму відбувся допрем’єрний показ документального фільму «Сильні як земля», створений громадською організацією «Мережа захисту національних інтересів «АНТС» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Цей фільм є концепцією просування інтересів України у світі та нагадування про те, через що кожного дня доводиться проходити українцям, захищаючи безпеку всієї Європи та світу.

Поділитися