Відбулася чергова 32-га сесія Лебединської міської ради

31 січня відбулося пленарне засідання чергової 32-ї сесії Лебединської міської ради восьмого скликання, під час якого депутатським корпусом було прийнято низку важливих рішень. Перед початком роботи сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників України, у тому числі і наших земляків, віддали шану і пам’яті загиблого воїна – жителя Лебедина Артема Удовіченка, з яким Лебединщина прощалася саме 31 січня.

Першочергово депутати Лебединської міської ради заслухали звіт щодо здійснення державної регуляторної політики Лебединською міською радою та її виконавчим комітетом за 2022 рік та прийняли рішення взяти інформацію до відома.

Кілька питань порядку денного, прийнятих депутатським корпусом стосувалися житлово-комунальної сфери, зокрема, були прийняті рішення стосовно затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради у новій редакції, затверджено кошторис видатків Фонду охорони навколишнього природного середовища Лебединської міської територіальної громади на 2023 рік та затверджено Програму поводження з побутовими відходами на території Лебединської міської територіальної громади на 2023 рік.

Наступним депутати розглянули та прийняли рішення стосовно затвердження Програми висвітлення діяльності Лебединської міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації у 2023 році.

Також було прийнято рішення про перейменування у місті Лебедині вулиці Комунальної на вулицю Медову, а у селі Великий Вистороп вулиці Удодівки на вулицю імені Героя Василя Коробейника, відповідно до колективних звернень громадян, які проживають на цих вулицях.

Крім цього, відповідно до прийнятого під час 32-ї сесії рішення «Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії Лебединської міської ради восьмого скликання від 20.05.2022 № 488-МР «Про затвердження Переліку адміністративних послуг», відтепер змінився перелік адміністративних послуг, які можуть надаватися управлінням «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Лебединської міської ради. Зокрема, мова іде про присвоєння спортивних розрядів спортсменам «Кандидат у майстри спорту України» та І спортивний розряд, присвоєння спортивних розрядів спортсменам: II та III спортивний розряд.

Депутати затвердили Програму забезпечення дровами соціально незахищених верств населення Лебединської міської територіальної громади у 2023 році, яка передбачає забезпечення жителів Лебединської міської територіальної громади твердим паливом – дровами, що здійснюється згідно з Порядком використання коштів для забезпечення дровами соціально незахищених верств населення, також затвердженим під час сесії.

Також депутатським корпусом було розглянуто блок земельних питань, які потребували реагування відповідно до визначених законодавством термінів та були прийняті інші важливі рішення, зокрема, внесені зміни до складу виконавчого комітету та до структури виконавчих органів Лебединської міської ради.

Поділитися