Арт-терапевтичний захід

25 січня у рамках проєкту «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють» у приміщенні Лебединського будинку культури Всеукраїнською громадською організацією «Жіночий консоліум України» та Сумським центром підтримки сімей за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція) проведено заняття з арттерапії за організації та сприяння управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради.

Даний проєкт працює з сім’ями переселенців з різних постраждалих від військових дій областей, які тимчасово проживають на території Сумської області. Він передбачає надання гуманітарної допомоги, проведення спільних заходів для сімей з дітьми, психологічної консультації, спрямованої на роз’яснення кризових питань для дорослих і дітей.

Під час заходу діти разом з мамами отримали емоційну та психологічну насолоду, адже малювання допомагає розслабитися, зняти емоційне навантаження і стрес. Чарівний ефект від арт-терапевтичних методик полягає у тому, що ми самі не помічаємо, як змінюємося зсередини, а потім результат дає про себе знати!

Тож бережімо себе та своїх дітей.

Якнайшвидшої Перемоги нам!

Поділитися