Працювала адміністративна комісія

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання адміністративної комісії під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої.

На розгляд членів комісії було винесено протокол про адміністративне правопорушення, складений за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, а саме продаж слабоалкогольних напоїв у невстановлений період. За дане правопорушення передбачається притягнення до відповідальності шляхом накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто від 6 800 до 13 600 гривень. Членами комісії, після з’ясування усіх деталей справи, було прийняте відповідне рішення.

Також адміністративна комісія розглянула протокол про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Прийнято рішення про притягнення до відповідальності шляхом стягнення штрафу, розмір якого визначено законодавством.

Поділитися