Представники Mеdair у черговий раз відвідали Лебединську громаду

Представники міжнародної організації Mеdair у черговий раз відвідали Лебединську громаду.

Заступник міського голови Олена КІРЄЄВА та начальник Управління праці і соціального захисту населення Валентина ГУБСЬКА спілкувалися з іноземною делегацією.

Під час зустрічі сторони обговорили шляхи подолання наслідків війни у медичній та соціальній сферах. Зокрема, зосередилися на питаннях доступності медичних послуг та медикаментів, підтримці фізичного і психосоціального здоров’я населення. Представники громадської організації також відвідали КНП Лебединська міська лікарня ім. лікаря К.О. Зільберника.
«Ми співпрацюємо з Mеdair практично з самого початку повномасштабного вторгнення ворога на територію нашої держави і дякуємо за таку вагому, вчасну і вкрай необхідну підтримку, яку надавала і надає організація нашій громаді. У ці складні часи без додаткової підтримки нам би було набагато важче долати ті виклики, які поставила перед нами війна», – зазначила Олена КІРЄЄВА.

Нагадаємо, що Medair — міжнародна некомерційна неурядова християнська організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров’я та харчування; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.
Medair налічує близько 750 співробітників по всьому світу, чимало співробітників мають багаторічний гуманітарний досвід.

Поділитися