Працювала робоча група з розроблення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Лебединської міської територіальної громади

Відбулося засідання робочої групи з розроблення проєкту Стратегії відновлення та розвитку Лебединської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.

Під час роботи члени робочої групи обговорили основні напрямки розроблення взаємоузгоджених проєктів, безпосередня реалізація яких забезпечить відновлення та розвиток Лебединської міської територіальної громади. Потенційно розроблена Стратегія буде стратегічним документом на середньостроковий період – програмою антикризових проєктів, спрямованих на відновлення і подальший розвиток нашої громади.

Голова робочої групи Ольга ЗІКЄЄВА окреслила 5 ключових стратегічних напрямків :

  • Безпековий регіон
  • Промисловий комплекс
  • Аграрний сектор
  • Людський потенціал
  • Економічні інновації

Проєкти кожного із ключових напрямків повинні містити шляхи досягнення стратегічного бачення та мати чітке визначення цілей і будуватися на реальних можливостях з огляду на сьогоднішні реалії.

Наразі робоча група до наступного засідання готуватиме перелік ідей для розроблення проєктів по кожного напрямку.

Варто зазначити, що під час розроблення Стратегії робочою групою заплановано залучити широке коло громадськості з метою напрацювання проєктних ідей та надання пропозицій по кожному напрямку.

Поділитися