«Стежками Григорія Сковороди»

23 листопада з нагоди 300-річчя з дня народження Григорія Сковороди, з метою патріотичного виховання та обізнаності суб’єктів пробації працівниками Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області на базі Лебединської центральної міської бібліотеки для осіб, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень був проведений соціально – виховний захід на тему: «Стежками Григорія Сковороди!»

Під час зустрічі завідуюча відділом обслуговування Любов Авруцька розповіла про життя та творчість відомого філософа, поета, байкаря,  митця ХVIII  сторіччя Григорія Савича Сковороду.  Про його вагомий внесок у розвиток українського суспільства. Його велич і силу, погляди і переконання…

Крім цього учасникам зібрання була продемонстрована виставка присвячена  Григорію Сковороді.

Начальник Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолій Глух звернувся до присутніх: – «Таких відомих людей як Григорій Сковорода треба знати, вивчати їхню творчість та філософію. Його ідеї та погляди на людське буття  до цього часу залишаються актуальними. Тому, думаю, що наша зустріч була цікавою і корисною».

Поділитися