Шановні працівники сільського господарства Лебединщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

Господарювати на землі – це не робота, не професія, це стан душі і покликання. Лише людина, яка щиро любить свою землю, здатна присвятити своє життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, у свята, і в будні, будь-якої пори року. Лише маючи безмежне терпіння та наполегливість, можна подолати всі складнощі і несподіванки, що випадають на долю наших аграріїв. На жаль, як не прикро це констатувати, в умовах сьогодення, повсякденний труд агараріїв став надто ризикованим, адже підсупний ворог залишив смертельні пастки у вигляді вибухонебезпечних пристроїв і на землях рідної Лебединщини. Але працівники сільського господарства, усвідомлюючи всю відповідальність, не можуть полишити свою роботу, адже не може чекати зорана рілля чи стиглий колос хлібороба, не зупиняється ні на мить життя на тваринницькій фермі. Все потребує пильної та постійної уваги, і наші аграрії з честю виконують цю місію.

Тож з нагоди вашого професійного свята дозвольте висловити глибоку подяку та шану за професіоналізм, працелюбність, терпіння і витримку всім, хто працював і працює на нашій родючій землі: хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам сільгоспвиробництва. Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою щедрих врожаїв, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам міцного здоров’я, радості, добробуту, родинного затишку, лагідної погоди, багатих врожаїв та такого довгоочікуваного всіма українцями мирного неба.

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися