Працювала комісія з питань захисту прав дитини

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради працювала комісія з питань захисту прав дитини. Під час роботи комісією було розглянуто низку важливих питань, що потребували розгляду та прийняття відповідних рішень.

Спочатку комісією було розглянуто питання щодо вчинення правочину, а саме надання дозволу громадянину на підписання договору про поділ спадкового майна. Ситуація була детально вивчена та прийнято схвальне рішення.

Наступним члени комісії розглянули два питання стосовно ситуацій, які склалися у окремих сім’ях нашої громади. З’ясувавши усі деталі та заслухавши запрошених на засідання, комісією були прийняті відповідні рішення, спрямовані виключно на захист прав та інтересів дитини.

Також левова частка питань порядку денного стосувалася розгляду клопотань Лебединського міського центру соціальних служб щодо зняття із соціального супроводу сім’ї або розгляду ситуацій, які склалися у певних родинах. Були вивчені усі деталі кожної окремої ситуації та прийняті відповідні рішення.

Наостанок члени комісії розглянули два питання, які стосувалися вчинення правочину, а саме – закріплення права користування житловим будинком за малолітніми та призначення опікуна над цим житловим будинком.

Поділитися