У Лебединському медичному коледжі відзначили 85-річний ювілей

У Лебединському фаховому медичному коледжі імені професора М.І. Ситенка відзначили 85-річний ювілей.

Урочистості розпочалися виступами студентів навчального закладу, виконанням Державного Гімну України та Гімну медичного коледжу. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих за свободу і незалежність України, серед яких є і випускники коледжу.

Першою привітала всіх зі святом виконуюча обов’язки директора закладу Жанна СМОЛОВА і розповіла про досягнення медичного коледжу за всю історію його існування. У онлайн форматі долучився до вітань і народний депутат України Микола ЗАДОРОЖНІЙ.

Із щирими словами привітань і побажаннями подальших звершень звернулися до присутніх виконуюча обов’язки Лебединського міського голови Світлана ГОРОШКО та заступник міського голови Олена КІРЄЄВА.

На святі також були присутні поважні гості: голова Сумської обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, обласні депутати: Магомед ГАЛАЄВ, Володимир ГОРОХ та Оксана КУЖЕЛЬ, очільники профільних департаментів Вікторія ГРОБОВА та Анатолій КОТЛЯР.

Цього дня кращі працівники навчального закладу були відзначені грамотами та подяками обласного керівництва, а також цінними подарунками, серед яких і новий автомобіль швидкої допомоги.

Протягом всього свята панував піднесений настрій, щоправда з гірким присмаком війни, але з вірою у перемогу України над ворогом.

Переконані, що цей солідний ювілей стане лише новою точкою відліку для подальших значних перемог Лебединського медичного коледжу.

Поділитися