Відбулася 28-ма позачергова сесія Лебединської міської ради

Сьогодні, 4 листопада 2022 року, відбулася 28-ма позачергова сесія Лебединської міської ради.

На початку пленарного засідання місцеві обранці підтримали два запити своєї колеги з депутатської групи «Сила і честь» Наталії ЛОГВИНЕНКО. Один запит стосувався проведення робіт з благоустрою центрального парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка, другий – щодо створення сайту Лебединського міського краєзнавчого музею. Запити направили до керівництва Лебединської міської ради для подальшого їх вирішення.

На порядок денний позачергової сесії було винесено одне питання, що потребувало нагального вирішення, а саме – про затвердження на посаду старости Маловисторопського старостинського округу Олександра ВОРОБЙОВА. Його кандидатуру депутати розглянули на спільному засіданні постійних комісій і на сесії підтримали одноголосно.

Після розгляду питань порядку денного, депутат від фракції «Європейська солідарність» Микола ІНДИК запропонував під час підготовки до наступної сесії міської ради заслухати керівника ДФТГ №1 м. Лебедин щодо підготовки добровольчого формування до зимового періоду.

Крім того, старостами було порушено актуальне на сьогодні питання стосовно графіка відключень електроенергії на старостинських округах Лебединської громади.
Також заслухали представників громадськості.

Поділитися