У Малому Висторопі розпочато громадське обговорення кандидатури старости

У Малому Висторопі розпочато громадське обговорення щодо кандидата на посаду старости Маловисторопського старостинського округу.

На обговорення була внесена кандидатура ВОРОБЙОВА Олександра Петровича, який подав відповідну заяву на ім’я виконуючої обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО.

Голова комісії з громадського обговорення Сергій ПОДОЛЬКО роз’яснив присутнім новий порядок обрання старост. Також перед жителями округу виступив Олександр ВОРОБЙОВ і відповів на всі їхні запитання.

Далі жителям Маловисторопського старостинського округу у двотижневий термін (з 19 жовтня по 2 листопада 2022 року) необхідно визначитись, чи підтримують вони дану кандидатуру, заповнивши опитувальні листи.

У тому випадку, якщо Олександр ВОРОБЙОВ набере необхідний відсоток голосів жителів округу, питання про затвердження його кандидатури на посаду старости буде вирішуватися на пленарному засіданні сесії міської ради.

Нагадаємо, з метою налагодження системного діалогу між органами місцевої влади та врахування думки громадськості з питання затвердження старости, депутати Лебединської міської ради на 27-й сесії одноголосно затвердили Порядок проведення громадського обговорення кандидатури старости у громаді.

Відповідно до цього рішення старости обираються за новою, зміненою процедурою.
Детальніше ознайомитися з інформацією про кандидата та умовами проведення голосування можна за посиланням

Поділитися