Привітання в.о. Лебединського міського голови Світлани ГОРОШКО з Днем захисників та захисниць України

Дорогі наші захисники та захисниці!

Від імені виконавчого комітету, депутатського корпусу Лебединської міської ради і від себе особисто щиро вітаю усіх, хто має честь носити почесне звання захисника чи захисниці України!

Котрий рік поспіль ви мужньо захищаєте нашу державу від підступного ворога. На превеликий жаль, сумний список втрат у цій війні поповнили і уродженці Лебединської громади, найкращі сини і доньки України. Жодні слова розради не втамують біль утрати близької, рідної людини.

Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, котрі віддали своє життя, захищаючи нашу державу. Ми зробимо все можливе, щоб ці жертви не були марними.

Сьогодні весь світ захоплюється мужністю та відвагою українських Героїв, їхньою незламністю духу та беззаперечною вірою у перемогу! А ми, щодня дякуємо нашим захисникам і захисницям за новий світанок, за можливість жити у вільній країні.

Шановні наші захисники і захисниці! З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, перемоги над ворогом та миру нашій Україні!

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ЗАХИСНИКАМ І ЗАХИСНИЦЯМ!

З повагою,
В.о. міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися