На Лебединщині провели в останню путь Захисника України Сергія Суботу

Сьогодні жителі Лебединської громади провели в останню путь свого Героя, оборонця України –Сергія Олександровича Суботу.

Сотні жителів нашої громади зібралися аби віддати належну шану бійцеві, який віддав найдорожче – своє життя за наше мирне небо, за нашу рідну землю, за незалежність і суверенітет нашої неньки-України, за те, щоби морок і зло не розповзалося далі територією нашої держави.

Сергій Субота народився 4 липня 1990 року у селі Куданівка. Після здобуття загальної середньої освіти, вступив до Лебединського вищого професійного училища, яке закінчив 2008 року. У лавах Збройних сил України служив водієм-механіком механізованої бригади. Життя Сергія трагічно обірвалося 8 вересня під час проведення наступальних дій української армії поблизу населеного пункту Рідне Ізюмського району Харківської області.

Навіть сьогоднішня погода стала знаковою, адже небо лило сльози разом зі всими, хто прийшов вклонитися загиблому…

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Захисника України. Сумуємо та підтримуємо рідних у годину скорботи. Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати. Світлий спомин про мужнього оборонця рідної землі назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя та здоров’я захищають нашу державу від російського окупанта.

Вічна слава захиснику!

Поділитися