День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

У другу неділю вересня своє професійне свято відзначають українські газівники й нафтовики. День працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості заснований Указом Президента № 302/93.

Враховуючи досить значний внесок працівників та трудових колективів нафтовидобувної та газової галузі, нелегку працю геологів і буровиків, розробників та будівельників, технологів і транспортників, а також усіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з видобутком, обробкою і постачанням нафти і газу, було встановлено професійне свято нафтовиків і газовиків – День працівників нафтової і газової промисловості.

За вже сформованими традиціями українські нафтовики і газовики завжди прагнуть дотримуватися високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці. У професійне свято українських нафтовиків і газовиків ми поспішаємо з відкритим серцем приєднатися до привітань на адресу всіх, хто пов’язав свою трудову діяльність з цим нелегким трудом і бажаємо їм міцного здоров’я, впевнених успіхів і досягнень на професійній ниві, щастя та енергії! Зі святом!

Поділитися