Працювала адміністративна комісія

Загалом під час роботи чергового засідання адміністративної комісії її членами було розглянуто 17 протоколів про адміністративні правопорушення.

Розглянуто два протоколи, які було складено на порушників чинного законодавства відповідно до статті 180 Кодексу України про адміністративні правопорушення – доведення неповнолітнього до стану сп’яніння. Після з’ясування усіх деталей справ, порушників було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення  штрафу, розміром від шести до восьми неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Розглядався під час роботи комісії і протокол, складений за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою території, а саме – торгівля у невідведеному місці, без відповідних дозвільних документів. Членами комісії було прийнято рішення про притягнення порушника до відповідальності шляхом стягнення штрафу.

Три протоколи, детально розглянутих адміністративною комісією, були складені відповідно до частини другої статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення та стосувалися вчинення такого правопорушення як порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями. Члени комісії вивчили деталі справ та прийняли відповідні рішення. Решта протоколів, винесених на розгляд адміністративної комісії, були складені за частиною першою статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Порушників притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу.

Поділитися