Відбулася 24-та позачергова сесія Лебединської міської ради

Сьогодні, 16 червня 2022 року, відбулася 24-та позачергова сесія Лебединської міської ради. На позачергове засідання з’явилися 23 депутати з 34 обраних.

На початку сесії міський голова Олександр БАКЛИКОВ зачитав заяву представників ДФТГ№1 про надання матеріальної допомоги. Враховуючи втрати бюджету під час воєнного стану, за пропозицією міського голови, ці кошти було знято пропорційно з фонду заробітної плати управлінь та відділів апарату виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Також очільник громади озвучив Постанову №102, від 03 червня 2022 року Лебединської міської територіальної виборчої комісії про неможливість визнання обраним депутатом Лебединської міської ради наступного за черговістю кандидата в депутати у виборчому списку від політичної партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ”.

Загалом, на розгляд місцевим обранцям було запропоновано 37 нагальних питань з життєдіяльності громади. Втім, напередодні на спільному засіданні постійних комісій депутатами міської ради було прийнято рішення зняти більшість питань з порядку денного, значна частина яких стосувалася землі.

Так, на позачерговій сесії Лебединської міської ради за майже чотири години обранцями розглянуто і прийнято рішення лише з п’яти питань, а більшість часу витрачено на політичні дискусії.

Поділитися