Відбулося засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Лебединської міської ради. У ході засідання розглянуто важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади.

На засіданні члени виконкому заслухали доповідь т.в.о. начальника Управління освіти, молоді та спорту про підготовку закладів освіти Лебединської міської територіальної громади до нового 2022-2023 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період, а також затвердили перспективну мережу груп (у тому числі інклюзивних) у закладах дошкільної та позашкільної освіти.

Розглянуто низку питань зі сфери житлово-комунального господарства, а саме: про проведення обстеження об’єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій, про виділення коштів з резервного фонду, про дозвіл на зрізку дерев та про схвалення Правил благоустрою на території Лебединської міської територіальної громади.

На засіданні виконкому було затверджено пропозиції надані Управлінням економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, також було питання про надання одноразової адресної грошової допомоги жителям громади на лікування.

Окрім того, прийнято ряд рішень щодо соціального та правового захисту дітей.
З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Поділитися