У Лебедині сесію міської ради відвідав лише один депутат

Вже шостий місяць поспіль депутати Лебединської міської ради ігнорують засідання сесій, які скликає чинний міський голова Олександр БАКЛИКОВ.

Сьогодні, 17 лютого, відповідно до розпорядження очільника громади від 15.02.2022 № 22-ОД мала відбутися позачергова двадцять перша сесія Лебединської міської ради.

У зазначений час на засідання сесії ради з’явився лише один депутат – Микола Коренєв (ВО «Батьківщина»).

Решта 33 обранці вчергове проігнорували виконання своїх обов’язків, хоча напередодні неодноразово заявляли, що прийдуть на засідання сесії, які скликає міський голова Олександр БАКЛИКОВ, якщо у судовому порядку буде скасовано рішення ради від 29 вересня 2021 року про дострокове припинення його повноважень.

1 лютого 2022 року суддя Сумського окружного адміністративного суду прийняв рішення на користь чинного голови громади Олександра БАКЛИКОВА, проте депутати на сесію так і не з’явилися.

Так, через відсутність кворуму міський голова змушений був констатувати той факт, що вчергове сесія Лебединської міської ради не може розпочати свою роботу.
Нагадаємо, що у Лебединській міській територіальній громаді по сьогодні не прийнято бюджет.

Крім того, у зв’язку з вкрай напруженою ситуацією на східному кордоні нашої держави, існує загроза військового вторгнення з боку Російської Федерації. Неможливість виділити кошти на організацію територіальної оборони через кількамісячний саботаж депутатів позбавляє нашу громаду і кожного її мешканця надійного захисту від нападника.

Поділитися