Фотоекспозиція до Дня Святого Валентина

14 лютого у багатьох країнах світу відзначається як День усіх закоханих. День святого Валентина або ж День всіх закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності. Свято оповите багатьма легендами і ніхто достеменно не знає, чи існував святий Валентин і чи справді він вперше подарував коханій романтичну валентинку.

У наш час під «валентинкою» розуміються вітальні листівки у вигляді сердечок з найкращими побажаннями, освідченнями в коханні, пропозиціями руки і серця або ж просто жартами, які не підписують, і одержувач повинен сам здогадатися, від кого вони. Крім них люди дарують своїм коханим троянди (оскільки вважається, що вони символізують любов), цукерки-сердечка та інші предмети із зображеннями сердець, птахів і, звичайно, визнаного символу Дня Святого Валентина – маленького крилатого ангела Купідона.

З 8 лютого 2022 року у КЗ «Лебединський міський будинок культури» діє фотоекспозиція, присвячена найчуттєвішому, найніжнішому дню, сповненому коханням – Дню всіх закоханих.

І як би там не було, заклад культури бажає усім, аби кожна людина кохала і була коханою, а приємні дрібнички були нормою у буденному житті, а не скромним винятком у День Святого Валентина.

Поділитися