У Лебедині вже п’ятий місяць поспіль не проходять сесії міської ради

У Лебедині вже п’ятий місяць поспіль депутати не з’являються на сесії ради, які скликає чинний міський голова Олександр БАКЛИКОВ.

Сьогодні, 28 січня, відповідно до розпорядження очільника громади від 17.01.2022 № 4-ОД «Про скликання чергової двадцять першої сесії Лебединської міської ради восьмого скликання» о 10 годині ранку мала відбутися сесії міської ради.

У зазначений час місцеві обранці вже традиційно не з’явилися на засідання. Натомість, у сесійній залі були присутні представники правоохоронних органів та громадськості, місцеві ЗМІ, керівники і представники структурних підрозділів виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Міський голова Олександр БАКЛИКОВ відповів на питання та пропозиції присутніх стосовно життєдіяльності громади в умовах суспільно-політичної кризи, незадовільної роботи ради та ін.

Зазначимо, станом на сьогодні на порядку денному сесії Лебединської міської ради розроблено вже 87 проєктів рішень, які потребують термінового розгляду місцевими обранцями. Крім того, ще досі не прийнято бюджет громади на 2022 рік.

Поділитися