У ритмі вальсу

Традиційно у грудні проводиться обласний бал лідерів учнівського самоврядування та творчо обдарованої молоді. Цього року у ньому взяли участь кращі старшокласники закладів освіти міста: Кірєєва Аліна, Тимошенко Дмитро (ЗЗСО І-ІІІ ст.№1), Скакодуб Анастасія, Сіробаба Дмитро (ЗЗСО І-ІІІст.№5); Міщенко Євгенія, Сагайдак Арсеній (ЗЗСО І-ІІІст.№6), Бузулюк Тетяна (ЗЗСО І-ІІІст. №7) та Курас Дмитро (Лебединський педколедж).

Свято відрізнялося своєю вишуканістю, адже проходило у форматі віденського балу. Чарівні дівчата та вишукані хлопці кружляли у ритмах  неперевершених вальсових мелодій, відомих та улюблених у всьому світі.

Варто зазначити, що попередньо учасники балу понад два місяці щодень інтенсивно тренувалися з хореографами у позаурочний час, готувалися майстерно виконувати танці європейської бальної програми. Підготовка до балу виявилася завданням не з легких, потребувала витримки, сил, бажання, мотивації та, звичайно ж, фізичної форми.

Весело та невимушено виконали учасники балу богемську польку, а під час майстер-класів вчилися іншим бальним танцям. По-новорічному вбраний зал національного академічного театру драми та музичної комедії ім. М.С.Щепкіна, поважні гості та урочиста атмосфера свята створили гарний настрій та подарували позитивні емоції усім учасникам балу.

Поділитися