Дітей громади привітали із зимовими святами

Соціальні працівники на чолі з начальником Служби у справах дітей Світланою Древаль привітали наймолодших жителів громади із зимовими святами, зокрема з Днем Святого Миколая.

З побажаннями достатку, родинного затишку, успіхів у навчанні, світлого і щасливого майбутнього та здійснення усіх мрій соцпрацівники вручили дітям подарунки та солодощі.

«З утворенням громади у нас побільшало роботи, тепер служба у справах дітей охоплює кілька десятків населених пунктів. Специфіка нашої роботи вимагає швидкого реагування у різних ситуаціях. І, хоча цього разу у нас приємна місія, проте, дуже важливо вчасно привітати діток, які з нетерпінням чекають на подарунки. Із цим та іншими завданнями справляємося своєчасно, не в останню чергу завдяки тому, що маємо у своєму розпорядженні сучасний автотранспорт», – наголошує начальник Служби у справах дітей Світлана Древаль.

До слова, у розпорядженні працівників Лебединської міської ради та її структурних підрозділів наявний лише один транспортний засіб Hyundai Tucson. Це не особиста автівка міського голови, як можна нерідко почути, нею за потреби у робочих справах користуються усі співробітники виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Поділитися