В день Святого Миколая!

Напередодні Дня Святого Миколая, з метою духовного збагачення суб’єктів пробації працівники Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській  області спільно з працівниками Лебединського міського центру соціальних служб разом із засудженими особами, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень відвідали місцевий Вознесенський храм.

Вже традиційними стали зустрічі в стінах храму, особливо напередодні релігійних свят, під час яких, настоятель храму розповідає цікаві повчальні історії, звертається до засуджених із закликом, виконувати заповіді Божі, любити ближнього та не вчиняти необдуманих вчинків. Так, сьогодні напередодні Дня Святого Миколая  ми  відвідали Вознесенський храм. Отець Роман, як завжди зустрів нас теплими словами, розповідаючи про походження даного свята, що саме Миколай являється покровителем дітей та молоді та завжди опікується їх життям та навчанням. Не обійшлося без цікавих історій  із життя святителя Миколая. Також настоятель храму звершив молебень перед іконою святого Чудотворця напередодні Дня його вшанування.

Начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух звернувся до присутніх зі словами: «Напередодні великого релігійного свята, коли у повітрі відчувається подих чарівності та здійснення бажань, чогось неймовірного та загадкового, мабуть, кожному з нас необхідно замислитися над своїм життям, над своїми вчинками. Тому звертаюся до кожного з Вас, проаналізуйте своє життя, та зробіть правильні висновки. Всі ми робимо помилки, але головне визнати їх, розкаятися та більше не вчиняти. Святий Миколай був і залишається символом добра, милосердя і любові. Тож, бажаю кожному щиро вірити у дива, і вони обов’язково здійсняться».

Поділитися