20 грудня спливає термін для отримання залишків невикористаних пільгових коштів, що утворилися на 1 червня 2021 року!

Урядом визначено, що виплата пільг здійснюється у грошовій безготівковій формі, або у грошовій готівковій формі. По закінченню опалювального сезону у пільговиків, які отримують пільги у грошовій безготівковій формі, обліковуються залишки коштів, які утворилися внаслідок економного споживання житлово-комунальних послуг та відображені на облікових записах пільговиків.

При наявності поточного рахунку, відкритого в АТ «Ощадбанк», кошти АВТОМАТИЧНО перераховуються з рахунку для виплати пільг на рахунок пільговика. У випадку ж відсутності відкритого рахунку в АТ «Ощадбанк» особам, які отримують пільги у грошовій безготівковій формі, необхідно звернутися із заявою до цього банку та відкрити відповідний рахунок.

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради НАГОЛОШУЄ, що при відсутності звернень пільговиків щодо виплати залишків коштів, до 20 грудня поточного року вони повертаються до державного бюджету. Інформацію про наявність залишку на облікових записах пільговиків, які утворилися станом на 01.06.2021, надіслано пільговикам «Ощадбанком» СМС- повідомленням.

Поділитися