Запрошуємо на виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Новорічна казка»

З 22 грудня 2021 року Лебединський міський художній музей імені Б.К. Руднєва спільно з Лебединським центром позашкільної освіти гостинно запрошують усіх охочих відвідати виставку декоративно-ужиткового (народного) мистецтва від вихованців ЦПО «НОВОРІЧНА КАЗКА».

До експозиції виставки включені більше 100 оригінальних новорічних виробів, що зроблені дитячими руками. Надзвичайно привабливі композиції, виготовлені в оригінальний спосіб з різноманітних матеріалів. Доповнюють виставку колоритні розмаїті малюнки.

Виставка створює чудовий святковий настрій адже дитяча творчість, втілена у малюнки, сувеніри та інші оригінальні мистецькі витвори, просто випромінює добро і любов, дитячу чистоту і безпосередність, радість і святковий оптимізм.

Відвідати виставку вихованців Лебединського ЦПО «НОВОРІЧНА КАЗКА» можна буде з 22 грудня 2021 до 13 січня 2022 року. Проте, тепер до звичних вже масок та соціального дистанціювання, додаються сертифікат про вакцинацію, довідка про перенесену хворобу або ж негативний ПЛР – тест.Будемо раді вас бачити в Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва, за адресою: м. Лебедин, пл. Волі, 17, тел. 2-18-81. Сайт музею – http://artmuseum.lebedyn.org/

Поділитися