«COVID-19: обізнаний – значить попереджений!»

13.12.2021 року начальником Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолієм Глухом спільно з волонтером пробації Анною Заболотною було проведено соціально – виховний захід для суб’єктів пробації на тему: «COVID-19: обізнаний – значить попереджений!»

У сучасному жорстокому світі панує пандемія коронавірусу (COVID-19). Це призвело до суттєвих змін у всіх сферах життя. Кожен так чи інакше потерпає від цієї страшної хвороби. Вчені різних галузей, різних країн шукають методи боротьби з недугою, яка заполонила весь світ. Сьогодні кожен громадянин України має можливість отримати вакцину від COVID-19 та захистити себе від страшної хвороби. Під час проведення заходу Анна Заболотна розповіла присутнім про важливість вакцинації, про негативні наслідки нехтування застереженнями медичних працівників. Коротко розповіла про закон, який зобов’язує певну категорію працівників обов’язково вакцинуватися. А також закликала присутніх відповідально відноситися до свого здоров’я та серйозно віднестися до вакцинування.

«Дотримання заходів безпеки та режиму карантинних обмежень є запорукою життя та здоров’я кожного», – звернувся на завершення до присутніх начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух.

Захід був проведений з дотриманням карантинних заходів.

Поділитися