Проведена робоча нарада «Алгоритм дій у випадку вчинення насильства»

Сьогодні у Лебединській міській раді управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради проведена робоча нарада «Алгоритм дій у випадку вчинення насильства» під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої, начальника управлінням праці та соціального захисту населення Валентини Губської за участі працівників управління праці та соціального захисту населення, соціальних працівників та соціальних робітників Лебединського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Зважаючи на актуальність проблеми домашнього насильства в Україні, вкрай важливо, щоб люди вміли розпізнавати домашнє насильство, знали, яких форм воно буває, та чітко розуміли алгоритм дій – що робити, куди звернутися за допомогою.

Тому під час заходу його учасникам було роз’яснено ознаки і форми домашнього насильства, а також детально обговорено план дій, які необхідно виконувати у випадку насильства у сім’ї.

Також під час заходу роздані буклети, де вказано, куди можна звернутись для отримання додаткової інформації у випадку домашнього насильства.

Бережіть себе!!!

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися