Привітали зі святом військовослужбовців та волонтерів

Сьогодні у стінах Лебединської міської ради відбулися урочистості, присвячені Дню Збройних сил України та Всесвітньому Дню волонтера.

Зі словами привітань та вдячності до військовослужбовців, працівників другого відділу Сумського РТЦК та СП, волонтерів молодіжних громадських організацій «Пульс» та «Червоні вітрила» звернувся Лебединський міський голова Олександр Бакликов. Олександр Миколайович зазначив, що саме завдяки українським воїнам, які відстоюють суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність нашої країни, стримують ворожу агресію, усі ми зараз маємо змогу жити мирним життям, займатися звичними справами. Але українська армія не була б такою без волонтерів, без їхньої грандіозної матеріальної підтримки, яку вони надавали нашим бійцям, починаючи ще з 2014-го року.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у розбудову української армії та з нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України подяками міського голови було нагороджено головного спеціаліста відділення обліку мобілізаційної роботи другого відділу Сумського РТЦК та СП Людмилу Кравченко, офіцера відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Сумського РТЦК та СП Станіслава Потапенка, начальника відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Сумського РТЦК та СП, майора Юрія Токаря.

Привітав колег та відзначив нагородами і начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП, майор Ігор Ячменьов.

Зі словами вдячності міський голова Олександр Бакликов, заступник міського голови Олена Кірєєва, начальник управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська вітали з Міжнародним днем Волонтера Волонтерський загін «Іскорка тепла» громадської організації «Молодіжна організація «Червоні вітрила» м. Лебедин» та громадську організацію «Пульс».

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши у ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме активна громадська позиція волонтерів, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Дуже приємно, що жителі Лебединської міської територіальної громади не залишаються осторонь проблем нашої держави, це прості люди, учні, студенти, працівники та пенсіонери.

Поділитися