Дорогі земляки!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи – визначну дату вшанування величі духу народу України, його відданості і цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

У цей День ми вшановуємо усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків, зцементовані кровʼю полеглих героїв.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Боротьба за волю триває.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра у щасливе майбутнє Української держави.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Лебединський міський голова Олександр БАКЛИКОВ

Поділитися