У Лебедині за останній рік побудували другий спортивний майданчик

У Лебедині на міському стадіоні «Авангард» завершили будівництво нового спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Будівництво цього майданчика було здійснено у співфінансуванні з бюджету Лебединської міської територіальної громади та з державного бюджету за сприяння народного депутата Миколи Задорожнього.

Станом на сьогодні новий спортивний майданчик вже повністю збудований. Залишилося лише виконати ряд робіт з налагодження інфраструктури навколо нього (тротуар, лавки для глядачів, освітлення).

Зважаючи на те, що депутати з вересня місяця не збираються на сесії міської ради, які скликаються чинним міським головою Олександром БАКЛИКОВИМ, неможливо додатково виділити необхідні кошти з місцевого бюджету і повністю завершити всі роботи у поточному році.

Роботи з облаштування території навколо майданчика планується продовжити навесні наступного року. Після цього об’єкт буде готовий до експлуатації у будь-який час доби.

Нагадаємо, у липні цього року вже було відкрито аналогічний майданчик на вулиці Сумській, який добудовано за  сприяння депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка та кошти його родини.

Крім того, Віталій Калініченко виділив 700 тис. грн власних коштів на потреби Сумського обласного онкологічного диспансеру.

Поділитися