Інклюзивно-ресурсний центр відсвяткував 3-річчя

7 листопада 2018 року відбулося офіційне відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Лебединської міської ради Сумської області.

Цього місяця установа, незмінним керівником якої є Олена Літковець, відзначила 3-тю річницю з дати створення. Міський голова Олександр Бакликов, який свого часу активно сприяв створенню цього закладу, відзначив колектив центру грамотою і подарунком.

Депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко подякував педагогам «Інклюзивно-ресурсного центру» за їхню відповідальну, нелегку, але вкрай необхідну роботу з дітьми, які мають особливі освітні потреби. Віталій Миколайович подарував вихованцям закладу солодощі, щоб вони смачно відсвяткували чергову річницю закладу, у якому навчаються.

З щирими привітаннями та щедрими подарунками захід також відвідали інші почесні гості, серед яких: заступник міського голови Олена Кірєєва, т.в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту Вікторія Нечипоренко, директор КЗ Сумської обласної ради «Лебединська спеціальна школа» Анатолій Удод, керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти Лебединської громади та представники управління праці та соціального захисту населення.

Крім того, з теплими словами привітань та безмежної вдячності до колективу установи звернулася мати дитини з особливими освітніми потребами, яка сьогодні, не без допомоги фахівців центру, є повноцінним членом суспільства.

Вихованці Лебединського інклюзивно-ресурсного центру декламували вірші та співали пісні для присутніх. По завершенні урочистостей дітей пригощали солодощами та організували різноманітні розваги.

Поділитися