Міський голова Олександр Бакликов привітав працівників культури громади з професійним святом

Сьогодні відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Міський голова Олександр Бакликов привітав працівників культури Лебединської громади з нагоди професійного свята.

Щирі слова подяки та найтепліші побажання на адресу винуватців свята лунали від очільника громади та начальника відділу культури і туризму Світлани Циханської. Олександр Миколайович відзначив досягнення та високу професійну майстерність Світлани Юріївни, як керівника і талановиту виконавицю, та усього колективу відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради відповідними грамотами та цінними подарунками.

Крім того, грамотами міського голови відзначили: Боровеньківський, Василівський, Московськобобрицький та Рябушківський сільські будинки культури, а також КЗ «Лебединський міський будинок культури» та КЗ «Лебединський міський центр культури і дозвілля».

У цей день пам’ятні подарунки також отримали керівники та представники сільських будинків культури старостинських округів Лебединської громади.

Працівники культури Лебединської громади варті найгучніших оплесків і визнання, адже нашим артистам є чим пишатися. Цьогоріч вони вже традиційно зайняли призові місця у вокальних конкурсах, влаштували неймовірні концерти на Днях села у старостинських округах громади, вражали своїм пісенним талантом на Дні міста та стали справжньою окрасою фестивалів, які проходили на території інших громад.

Поділитися