Додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи по запобіганню поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Лебединської громади

Питання стосовно додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів із запобігання поширення на території Лебединської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19 було сьогодні ґрунтовно розглянуто міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Олександра Бакликова.

Заслухавши та обговоривши оперативну інформацію щодо ускладнення епідеміологічної ситуації з поширення COVID-19 на території громади завідуючого Лебединським відділенням ДУ «Сумський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Василя Браги та т.в.о. начальника управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Вікторії Нечипоренко, відповідно до рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки (протокол від 20 жовтня 2021 року № 39) та постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) комісія вирішила наступне.

1. Структурним підрозділам Лебединської міської ради та її виконавчого комітету, комунальним підприємствам, установам та організаціям виконавчого комітету Лебединської міської ради, рекомендувати підприємствам, установам та організаціям незалежно від форми власності та підпорядкування, що знаходяться на території Лебединської міської територіальної громади на час дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки на території Лебединської міської територіальної громади:

1.1. обмежити вхід громадян до адміністративних приміщень;

1.2. прийом службової кореспонденції, заяв, звернень громадян, запитів на інформацію та інших вхідних документів здійснювати засобами електронного поштового зв’язку та через скриньки для листування;

1.3. забезпечити розміщення інформації щодо надання консультацій в телефонному режимі із зазначенням контактних номерів телефонів.

2. контроль за виконанням цього рішення покласти на керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Лебединської міської територіальної громади, заступника міського голови Кірєєву О.В.

Поділитися