Оголошення про проведення громадських слухань по проєкту детального плану на території Лебединської міської територіальної громади за межами села Рябушки

Виконавчий комітет Лебединської міської ради відповідно до підпункту 10 пункту а) статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» повідомляє про початок процедури громадських слухань по проєкту детального плану на території Лебединської міської територіальної громади за межами села Рябушки Сумського району Сумської області, згідно порядку ведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року за №555. З проектом детального плану території можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури управління ЖКГ Лебединської міської ради за адресою: 42200 Сумська область, Сумський район, місто Лебедин, вулиця Тараса Шевченка, №26, а також на офіційному сайті Лебединської міської ради: https://lebedynrada.gov.ua.

Детальний план території виконаний відповідно до розпорядження голови Сумської районної державної адміністрації від 22.02.2021 №47-ОД «Про розроблення детального плану території за межами населених пунктів на території Рябушківської сільської ради Сумського району Сумської області». Зауваження та пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 20.10.2021р. по 20.11.2021 р. за адресою: 42200 Сумська область, Сумський район, місто Лебедин, вулиця Тараса Шевченка, №26, тел. (05445) 21926, відділ містобудування та архітектури управління ЖКГ Лебединської міської ради. Пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання фізичної особи або назви та адреси реєстрації юридичної особи і повинні містити обґрунтування з урахуванням законодавства, державних будівельних норм, стандартів та правил.

Поділитися