Заступник голови Сумської РДА проінспектувала роботу центрів масової вакцинації у Лебедині

Заступник голови Сумської райдержадміністрації Оксана Скляр разом із міським головою Олександром Бакликовим проінспектували центр масової вакцинації населення проти COVID-19 у місті Лебедин, який розміщено на базі комунального некомерційного підприємства «Лебединська лікарня імені лікаря К.О. Зільберника» Лебединської міської ради.

Заступник голови РДА Оксана Скляр особисто переконалася, що вакцинація населення на території Лебединської громади проводиться якісно і вчасно, що є довідкова інформація для інформування населення і щеплення проводяться безоплатно, безпечно і у комфортних умовах.

Так, кожен житель громади може безперешкодно вакцинуватися у даному пункті, обравши для імунізації будь-яку з наявних вакцин що офіційно зареєстровані на території України.

Останнім часом активно поширюється неправдива інформація щодо вакцинації проти коронавірусної інфекції, тому населення громади повсякчас інформують про перебіг вакцинальної кампанії і завжди надають кваліфіковану консультацію з будь-яких питань. Ці заходи необхідні для того, щоб кожен громадянин відповідально ставився до свого здоров’я і безпеки оточуючих.

Поділитися