У Лебедині відбувся мініфутбольний турнір серед ветеранів «Лебединська осінь-2021»

Сьогодні, 2 жовтня на добудованому за кошти сім’ї депутата Сумської обласної ради Віталія Калініченка майданчику зі штучним покриттям по вул. Сумська були проведені змагання з мініфутболу серед ветеранів «Лебединська осінь-2021», організовані відділом молоді і спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради та засновником компанії «Комфортбуд» Сергієм Курасом.

У змаганнях приймали участь 4 команди. До нашого міста приїхали гості з Липової Долини (ФК «Ветеран»), Ромнів (ФК «Феміда-Ромен») Недригайлова (ФК «Ветерани»). Також у змаганнях брав участь Лебединський ФК «Комфортбуд».

У першому матчі зустрічалися команди «Феміда-Ромен» та ФК «Ветеран» (1:2), а у другому – «Ветерани» та «Комфортбуд» (1:2).
В інших зустрічах маємо наступні результати: «Комфортбуд» – «Феміда-Ромен» – 9:3, «Ветеран» – «Ветерани» (Недригайлів) – 2:0, «Феміда-Ромен» – «Ветерани» – 3:1, «Комфортбуд» – «Ветеран» – 3:0.

За підсумками всіх матчів, у турнірній таблиці команди вишикувалися в такій послідовності:
4 місце зайняла команда «Ветерани» з Недригайлова, 3 – ФК «Феміда-Ромен» (Ромни), 2 – ФК «Ветеран» – Липова Долина і переможець турніру «Лебединська осінь-2021» ФК «Комфортбуд» (Лебедин).

Після закінчення мініфутбольного турніру всі гравці та вболівальники ласували запашним пловом.

Поділитися