Зі святом Вас, Королеви книг!

Уже двадцять три роки поспіль 30 вересня – у день Любові, Надії, Віри і матері їх Софії – бібліотечна громада нашої країни святкує Всеукраїнський день бібліотек. У цей день суспільство відзначає високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг, допомагати орієнтуватися у потоці інформації та організовувати дозвілля.

Напередодні професійного свята, в бібліотечних закладах громади проводяться цікаві розважально-навчальні заходи.

Гринцівська сільська бібліотека до Дня бібліотек провела конкурс малюнків-ілюстрацій до книг під гаслом «Читаючи малюємо, малюючи читаємо».

В Центральній міській бібліотеці до свята оформлено книжкову виставку-інсталяцію  «Книга творить людину». В бібліотеці до свята пройшов ряд ознайомчих екскурсій для учнів початкових класів шкіл міста та проведено розважально-пізнавальні заходи.

До Всеукраїнського дня бібліотек в приміщенні Будильської бібліотеки проходять тематичні заходи та екскурсії школярів.

В читальній залі міської бібліотеки №1 відбувається показ буктрейлерів, а міська бібліотека №2 провела вікторину «Що ти знаєш про книгу?»

Вітаємо Володарок Царства Книг з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаємо міцного здоров’я, родинного тепла, дружньої підтримки, творчого натхнення, змін в кращу сторону і бажання нових досягнень. Адже наша професія надзвичайно важлива для суспільства і саме наша справа відкриває всім шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань, яку ніколи не замінить ніякий гаджет та Інтернет!

Поділитися