У художньому музеї відремонтували вестибюль

В Лебединському міському художньому музеї імені Б.К. Руднєва завершився ремонт вестибюлю, що тривав останній місяць.

Роботи виконувалися в рамках міської цільової програми розвитку комунального закладу виконавчого комітету Лебединської міської ради «Лебединський міський художній музей ім. Б.К. Руднєва» на 2020-2022 роки (рішення Лебединської міської ради від 24.12.2019 № 1044-МР), за кошти міського бюджету.

На сьогоднішній день повністю завершилися роботи першої черги (чорнові роботи), в ході яких було замінено підлогу, вирівняні та зашпакльовані стіни, стеля, здійснені малярні роботи. Також замінено електропроводку, радіатори опалення, змонтовано нову трекову систему освітлення та встановлено галерейну систему розвіски картин. В плані робіт другої черги, які мають бути завершені до кінця поточного року – встановлення вхідних порталів до залу №1 «Мистецтво XVIII століття», залу №2 «Мистецтво першої половини ХІХ століття» та службового коридору №1. Також планується облаштування зони обслуговування відвідувачів та провести деякі інші роботи.

На сьогодні, відремонтований вестибюль вже відкритий для відвідувачів та гостей художнього музею.

В Художньому музеї щиро дякують за відремонтований вестибюлю Лебединській міській раді, міському голові Олександру Бакликову та підрядній організації ТОВ «Комфортбуд-С», яка виконувала ремонтні роботи.

В музеї також сподіваються, що наступні ремонтні роботи в інших музейних залах, в найближчому майбутньому будуть продовжені.

Андрій Гєльмінтінов, директор ЛМХМ

Поділитися