Працювала Міська координаційна рада з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми

Під головуванням заступника міського голови Олени Кірєєвої відбулося засідання Міської координаційної ради з питань сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми.

Під час роботи учасники засідання підвели підсумок стосовно цілої низки заходів, проведених в рамках відзначення  Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми. Також члени координаційної ради детально обговорили стан роботи з питань нелегальної занятості, трудової міграції та запобігання торгівлі людьми з цільовими групами та незайнятим населенням.

Крім цього, було підведено підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей пільгових категорій та обговорено план роботи координаційної ради на IV квартал 2021 року. Загалом, підводячи підсумки оздоровчої кампанії, можна констатувати що кампанія проведена на належному рівні і з дотриманням карантинних вимог та обмежень, забезпечено оздоровлення та відпочинок дітей та учнівської молоді згідно з прогнозними показниками оздоровлення та відпочинку влітку 2021 року.

Під час обговорення подальшого плану роботи заступник міського голови Олена Кірєєва наголосила на необхідності проведення інформаційно-просвітницьких заходів серед населення щодо протидії торгівлі людьми та запобіганню ситуацій, які потенційно можуть призвести до такого явища, як торгівля людьми.

Поділитися