Інформаційна година для суб’єктів пробації на тему: «Протидія домашньому насильству»

Образи, приниження честі та гідності, нецензурна лайка, переслідування, в тому числі й за допомогою телефонних дзвінків, при Інтернет спілкуванні, які можуть доповнюватись рукоприкладством та погрозами вбивства – все це характеризує домашнє насильство. Нажаль, до поліції звертається лише невеликий відсоток від усієї кількості постраждалих.  

20 вересня 2021 року, з метою правової освіченості суб’єктів пробації, фахівцем Лебединського бюро правової допомоги Іриною Лєвих, спільно з фахівцем Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Вікторією Павлішеною, дотримуючись карантинних заходів, проведено інформаційний захід для засуджених осіб, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень на тему: «Протидія домашньому насильству».

Цього дня присутні дізнались про те, що таке домашнє насильство, які є види домашнього насильства, хто є постраждалим від домашнього насильства, як розпізнати домашнє насильство,  який захист від насильства в сім’ї та яка відповідальність настає за вчинення домашнього насильства.

Поділитися