Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

При виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Основною метою роботи комісії є результативне вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення і реалізації їхніх прав та інтересів.

Під час роботи членами комісії було розглянуто чотири питання порядку денного, які попередньо детально опрацювали фахівці служби у справах дітей.

Зокрема, розглядалися питання про надання висновку щодо можливості визнання малолітніх осіб такими, що втратили право на користування житловим будинком та висновку про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина відносно його малолітніх дітей. Також членами комісії було розглянуто питання про продовження терміну перебування малолітньої особи у спеціалізованому будинку дитини та розглянуто клопотання Лебединського міського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді щодо ситуації, яка склалася у родині жительки громади та про неналежне виконання нею батьківських обов’язків.

За результатами засідання комісією прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Поділитися