Увага! Розпочинається голосування за проєкти цільової Програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік»

Сьогодні у стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося засідання робочої групи з питань громадського бюджету (бюджету участі). Під час засідання голова робочої групи Ольга Зікєєва повідомила присутнім про наявні подані робочій групі проєктні пропозиції, які планується реалізувати за кошти цільової програми «Громадського бюджет (бюджету участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік».

З метою визначення кращих проектів серед тих, які отримали попередню позитивну оцінку, в рамках реалізації цільової Програми «Громадський бюджет (бюджет участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік» із 13 вересня 2021 року розпочинається голосування за подані проєкти, яке триватиме включно до 21 вересня 2021 року (робочі дні за виключенням вихідних) .

Голосування буде проводитися шляхом заповнення друкованої версії бланку для голосування:

у місті Лебедині в адміністративній будівлі за адресою вул. Сумська, 12, 2-й поверх, місто Лебедин;

по старостинських округах у приміщенні відповідних старостатів.

Бланки для голосування можна  буде отримати у пунктах голосування (кабінет № 18 – управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради, приміщення старостатів.)

Нагадуємо, що у голосуванні можуть взяти участь громадяни віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території Лебединської міської територіальної громади, що підтверджується офіційними документами.

У пункті для голосування, а також на офіційному сайті Лебединської міської ради (підрозділ «Громадський бюджет» розділу «Економіка») можна отримати інформацію про перелік проектів, допущених до голосування та детально ознайомитися із проектами.

Доводимо також до відома громадян роз’яснення стосовно негативно оцінених проектів цільової програми «Громадського бюджет (бюджету участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік» поданих фізичними особами. Проекти суперечать пункту 3 розділу ІІ Положення про громадський бюджет Лебединської міської територіальної громади. А саме:

проект «Облаштування освітньо-розважальної локації на свіжому повітрі «Відкритий клас» на території Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 Лебединської міської ради стосується виключно освітнього процесу та не відповідає вимогам положення;

проект «Облаштування універсального спортивного ЕКО-майданчика на території Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5». Лебединською міською радою були виділені кошти із залишку освітньої субвенції у сумі 49,334 тис. гривень для придбання частини елементів спортивного майданчика (ворота футбольні 2 шт., сітка для волейболу – 1 шт., спортивний комплекс) запропонованих проектом. Крім того, за рахунок залишку освітньої субвенції виділено кошти в сумі 192,0 тис. грн. для придбання секцій сітки, стовпів, кріплення з метою облаштування 236 м паркану. Також запропоноване завдання придбання спортивної трави, мінеральних добрив, посіву трави з трамбуванням потребують додаткових витрат у подальшому, пов’язаних із доглядом за травою.

Реєстр позитивно оцінених проектів цільової програми «Громадського бюджет (бюджету участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік» поданих фізичними особами

(допущені до голосування)

  
1.«Облаштування спортивно-ігрового майданчика на території Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 з придбанням тренажерів»
2.«Щасливе дитинство» Придбання та встановлення спортивного ігрового майданчику по вулиці Першогвардійська будинки №№ 38, 38А, 38Б в місті Лебедин Сумської області»
4.«Острівець відпочинку та заняття спортом для дітей та дорослих» за адресою вул. Горова, 13, село Курган
5.«Облаштування паркової зони відпочинку мешканців та гостей Павленківського старостинського округу»
9.«Придбання та встановлення елементів спортивного майданчика на території мікрорайону «Черемушки»

Реєстр позитивно оцінених проектів цільової програми «Громадського бюджет (бюджету участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік» поданих громадськими організаціями

(допущені до голосування)

№ п/пНазва проекту
6.«Лебединщина туристична. Виготовлення та встановлення об’єктів інфраструктури»
7.Створення молодіжного центру «Атмосфера»

Реєстр негативно оцінених проектів цільової програми «Громадського бюджет (бюджету участі) Лебединської міської територіальної громади на 2021 рік» поданих фізичними особами

(не допущені до голосування)

№ п/пНазва проекту
3.«Облаштування універсального спортивного ЕКО-майданчика на території Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 5»
8.«Облаштування освітньо-розважальної локації на свіжому повітрі «Відкритий клас» на території Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 Лебединської міської ради
Поділитися