Міський голова Олександр Бакликов відвідав школи на старостинських округах

Міський голова Олександр Бакликов та його заступниця Олена Кірєєва відвідали заклади загальної середньої освіти на старостинських округах, зокрема у селах Павленкове, Штепівка та Гринцеве.

Олександр Миколайович та Олена Василівна привітали учнів та педагогічні колективи з початком нового навчального року та перевірили як школи підготувалися до старту навчального процесу.

Варто зазначити, що цього року у всіх закладах освіти проведено якісні поточні ремонти, частково або повністю облаштовано класні кімнати, пофарбовано вікна, підлогу, двері, побілено стелі, господарські приміщення та будівлі. У належному стані утримується територія шкіл, спортивні та ігрові майданчики тощо. Вже проводиться підготовка до нового опалювального сезону.

Очільник громади звернув увагу на сумлінну роботу керівників, педагогічних колективів та працівників шкіл, які доклали чимало зусиль для підготовки приміщень, у яких усім здобувачам освіти буде зручно навчатися, займатись творчістю та спортом, цікаво та змістовно проводити позаурочний час.

Поділитися