У Ворожбі відсвяткували День села (відео)

Минулої суботи святкування Дня села у Ворожбі розпочалося з самого ранку. Тут провели спортивну олімпіаду, у якій взяли участь команди з різних населених пунктів.

День села ворожбяни святкували на території місцевого стадіону. Масштабний та грандіозний захід зібрав усіх бажаючих весело провести час.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Олександр Бакликов, староста Ворожбянського старостинського округу Дмитро Марченко та інші почесні гості.

Очільник громади вручив подяку за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Лебединщини, активну громадську діяльність генеральному директору ТОВ «Ворожбалатінвест», головному спонсору свята Миколі Штукіну. Подяками міського голови також були нагороджені головний інженер ТОВ «Ворожбалатінвест» Станіслав Кононенко та директор ТОВ «Сумбуд-агро» Дмитро Квітченко.  

На святковому концерті, підготовленому учасниками художньої самодіяльності Ворожбянського сільського будинку культури та вокалістами Лебединського відділу культури, лунали привітання на адресу місцевих працівників сільського господарства, ветеринарної служби, поштового зв’язку, медичної установи та соцпрацівників. Подякували ворожбянським майстриням-рукодільницям за організацію колоритної виставки народно-ужиткового мистецтва та спонсорам за допомогу у проведенні свята і солодощі для малечі.

Цінними подарунками також відзначили подружню пару, яка цього року відсвяткувала «золоте весілля», багатодітні родини, нового жителя Ворожби, який з’явився на світ 8 травня 2021 року, та іменинника.

Вшанували подвиг ветеранів Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО та ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Для дітей протягом дня працювали численні атракціони та розваги. Ввечері для гостей свята виступив співак із Сум Василь Бобров та запалали вогні яскравого фаєр-шоу. Свято закінчилося запальною дискотекою.

Поділитися